Свещник Памплона

Свещник Памплона

77,00 лв.

Елегантен дизайнерски свещник от никелирана неръждаема стомана със семпъл, стилен дизайн с четири поставки за свещи на различни нива. Свещникът е подходящ за цилиндрични свещи с диаметър до 8 см. (не са вкл.), Edzard, Германия 

Размер: 25 х 25 х 15 см.

Материал: никелирана неръждаема стомана

Цвят: сребърно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Елегантен сребърен интериорен акцент за стилен дом, обзаведен с внимание и вкус. Красив източник на декоративно осветление, който създава приятна атмосфера във всяко помещение, в която е позициониран. Сребърният свещник внася празничен дух и може да бъде специален акцент в сезонната декорация на дома. Изработен от неръждаема стомана, свещникът е здрав и с прекрасен, издържлив блясък. Независимо дали ще го изберете за подарък или за себе си, с този великолепен свещник коледната украса няма да бъде скучна. Четирите кръгли поставки за свещи гарантират, че свещите ще горят безопасно. За любителите на иновациите ще предложим интересен вариант, с който да заменят скъпите восъчни свещи. Декоративните поставки за чаени свещи са на същата, известна с качеството си, немска марка Edzard. Материалът, от който е изработена поставката, наподобява бял восък, без да се различава от истинската свещ. Така ще имате комбинация между луксозен свещник, дълготрайни големи свещи, неповторимата атмосфера на естествения пламък и по-голяма сигурност в сравнение със стандартните свещи. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЕД7910

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)