Стъклен клош капак

Стъклен клош капак

35,00 лв.

Стъклен клош капак за покриване на съд с плодове, сирена, сладки и др. Така хранителните продукти ще бъдат съхранени, похлупакът ги пази от прах и насекоми. Куполът от стъкло е подходящ и за аранжиране на ефектна декорация под него.

Размер: 33 х 19,5 см

Материал: стъкло

Цвят: прозрачно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Изберете подходяща чиния или дървена дъска, върху която може да подредите сирена и плодове, сладкиши, соленки или други вкусни изкушения. Поставете красивия стъклен капак така, че да покрие и запази храната. Ето, че имате ефектен съд за сервиране на празнична трапеза, или за парти с приятели. Функционален стъклен капак, който може да има и съвсем различно приложение като претвори вашите арт идеи в уникална декорация за дома. Поставете под стъкления похлупак предмет с колекционерска стойност, статуетка, декоративни растения, раковини и мидени черупки, интересни камъни, мини лампички, старинни предмети, сукулентни растения. Това са само част от идеите, с които можете да създадете различни тематични и сезонни декорации за дома. Вашите артистични идеи могат да бъдат и впечатляващ подарък за специален човек.

СТК4444

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)