• Нов

Висящ стол – хамак


60,00 лв.

Висящ текстилен стол - хамак, люлка за градина за вашаъта релаксираща почивка, Германия
Изработен е от устойчив текстил с красив десен на райе и виси на много здраво въже и лост от дърво,
като може да издържа до 120 кг. тегло.

Материал: памук, полиестер и дърво(бреза)

Размер на дървения лост: 100  см.

Цвят: червено, синьо, бежово    

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Какъв по-интересен и оригинален подарък за човек, който обича природата и се радва на всеки миг, прекаран сред нея. Хамак, изработен от памук в красива цветова комбинация за вашите релаксиращи дни. Модерният му десен го прави идеален избор за декорация на всеки вътрешен двор, веранда, балкон или градина. В същото време, ако решите може да го вземете с вас на къмпинг или на басейн и плаж. Практичен, компактен и нестандартен подарък, с послание за релакс и безгрижие. Ако обичате мързеливите уикенди - това е вашият подарък.

ФРА331851

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)