Бял метален фенер

Бял метален фенер

29,00 лв.

Бял метален ретро фенер с квадратна основа и място за свещи от АФИ, Италия. Чудесен акцент за терасата, двора, верандата и като част от празничната декорация в дома. Красив дизайнерски свещник от метал с бяло матово покритие.

Размер M: 45 x 15.5 x 15.5 см.

Размер L: 56 х 20 х 20 см. 

Материал: метал, стъкло

Цвят: бяло

Размер
Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Малките детайли могат да превърнат дома в приказно място, а когато има открито пространство като тераса, градина или веранда - има още по-интересно поле за творчески изяви. Да се потопим във вълшебството на декоритането! Свещникът с класическа форма може да допринесе за уникалната амосфера на пространството, а белият цвят остава един от най-предпочитаните, заради елегантния вид, който придава безкрайните възможности за цветово комбиниране. Може да използвате металния фенер за светлина и декорация през всеки сезон, за всеки празник, като умело го аранжирате с подходящи декоративни елементи. Меката светлина от свещите създава романтика и релаксираща обстановка. Изберете размер, който ще се впише най-добре в интериора или екстериора. Ако се колебаете, може да комбинирате двата размера, а декорацията с тях ще бъде впечтляваща без много усилия. Ако търсите с какво да съчетаете фенерите, разгледайте останалите ни идеи за декорация. 

АФИ531380

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)