Декоративен метален кафез Габи

Декоративен метален кафез Габи

42,00 лв.

Декоративна клетка за птици - кафез с класическа форма, изработена от метал със затваряща се вратичка, закачалка и кръгла основа от дърво, Германия

Материал: метал, дърво

Размер: 22 х 41 см.

Цвят: тъмнокафяво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Старинен метален кафез за декорация. Може да го украсите със сезонна декорация и така да го направите различна и специална украса за семейни празници като Великден, Коледа и други. Ако имате подходящ балкон или тераса, която искате да превърнете в уютно кътче за отмора от ежедневието, напълнете клетката за птици със саксийни растения и декорирайте пространството. Чудесен акцент за екстериора на градината, аранжирайте с цветя по подходящ начин и го поставете така, че всички да му се радват. По-сръчните и креативните биха могли да използват кафеза, за да създадат от него уникално осветително тяло. Може да послужи и за всекидневен декор в кухнята или трапезарията, ако го украсите с цветя или свещи. Актуална декорация е и за сватбен0 парти, може да се използва вместо кутия за парични пожелания. Интересен акцент за аранжиране на витрина на магазин или за декор на заведение. Ефектен и практичен подарък за дома, с множество приложения, който ще бъде използван дълги години. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.

ФРА220855

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)