Преса за кафе и чай Матис

Преса за кафе и чай Матис

70,00 лв.

Немска стъклена преса за кафе и чай с филтър от неръждаема стомана, с елегантен и изчистен, компактен дизайн, Трендглас Йена, Германия
Уред за бързо и лесно приготвяне на кафе и чай в дома, в офиса или сред природата, подарък за ценители. Предимството й е, че количеството на порциите е  отбелязано върху съда за улеснение. 

Размер: вместимост 350 мл. (3 чаши кафе, 1 чаша чай); 17,2 х 11,5 х 7,5 см

Материал: Йена глас (огнеупорно йенско стъкло), неръждаема стомана

Цвят: прозрачно, сребърно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Стилните аксесоари за дома и кухнята са сред предпочитаните практични, и запомнящи се подаръци за вашите близки, приятели и колеги. При нас ще откриете разнообразие от подаръци на тема чай и кафе с безкомпромисно качество, за да се наслаждавате на ароматни топли напитки във всекидневието на офиса и в уюта на дома. Обичате кафе с наситен вкус? Френската преса е бърз и лесен начин за извличане на най-добрите вкусови качества и аромати на кафето. Измийте съда, поставете на дъното нужното количество прясно смляно кафе, налейте гореща вода около 93 - 96 градуса и затворете с капака. След 3-4 минути натиснете внимателно пресата и тя ще филтрира кафето. Благодарение на технологията на запарване от кафето се извличат всички важни вещества. Сипете го в удобна и красива чаша и се насладете на ароматното удоволствие по всяко време на деня. Нашите чаши отговарят на точно това описание. В пресата може да направите и млечна пяна за кафето. Същата технология може да използвате, за да направите и чай, като използвате качествен насипен чай. Пресата е достатъчно компактна и стилна, за да не се чудите къде да я приберете, а да я оставите да краси кухненския плот или бюрото, за да ви е подръка всеки път, когато ви се допие кафе или чай.

ДБ41267

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)