Кутия за чай Киоко

Кутия за чай Киоко

20,00 лв.

Японска метална кутия за чай Киоко със специален вътрешен капак, предназначен да съхранява свежестта на чая. Външната страна е с ръчно рисувана копринена хартия в японски стил. Изискан и изящен съд за съхранение на чай, подарък за ценител.

Материал: метал, хартия

Размер: 15.5 х 7,5 см, 100 гр.

Цвят: злато и сиво-синьо

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

В kordella.bg ще намерите много предложения за тематични подаръци, свързани с приготвянето, поднасянето и съхранението на чая. Всички те са с послание за здраве, подбрани с любов към ароматната напитка. Но някои от тях са наистина специални, предназначени за истински ценители. Такава е и тази луксозна кутия, изработена от метал и ръчно декорирана с фина, японска копринена хартия. Едно истинско бижу, което не само качествено ще съхранява аромата и вкуса на чая, но и ще бъде наслада за очите и стилна декорация. Обадете ни се, за да предложим и добавим към нея висококачествен насипен чай или да ви дадем съвет за подходяща комбинация с други чаени подаръци.

ДБ70255

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)