Чаша Недда

Чаша Недда


14,00 лв.

Керамична чаша за чай и други топли напитки, с арт дизайн в два различни десена: на черни точки и на свободно нарисувани черти. Дебелината на стените й позволява дълготрайно задържане на константна температура на напитката в нея. Еднакво подходяща за използване у дома и на работното място в офис. Стилен бюджетен подарък за спешни случаи.

Размери: 13 х 9 х 9 см

Материал: керамика

Цвят: бяло, черно, кафяво

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Симпатична чаша в скандинавски стил за поднасяне на чай, кафе, горещ шоколад и други любими топли напитки. Кръглата й форма и дебелината на стените й позволят да се стоплите, като ги обгърнете с две ръце, без да се изгорите. Предлагат се в две разцветки: на точки и на райета, като дизайнът на десенът им наподобява арт рисунка с водни бои. Дръжките в дървесен цвят допълват усещането за уют. Подходящ подарък за всякакъв повод. Немската марка ChaCult се фокусира върху създаването на уникални продукти и от години е символ на премиум качество за чаените аксесоари и гаранция за артикулите. 

ДБ31725

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)