Кутия за чай от дърво и стъкло Сикс

Кутия за чай от дърво и стъкло Сикс


29,00 лв.

Стилна кутия за съхраненеи и поднасяне на чай, подходяща за филтърни пакетчета с чай. Прозрачният капак позволява добра видимост за бърз избор на чай. Разполага с шест отделения, в които може да се поставят различни видове чай, а капака е украсен със семпла декорация и надписи на английски "Tea & Infusions" и "The finest selection". Започнете своята любов към чаените удоволствия оттук. 

Размер: 24 х 24 х 7 см.

Материал: дърво, стъкло, метал

Цвят: натурално дърво

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Кутията за съхранение и поданасяне на чай е подарък, който показва добрия вкус и стил на подаряващия. Поднесете я с пожелание за здраве и с грижа за получателя и неговия здравословен начин на живот. Подходяща декорация за кухня или трапезария. Качествен и здравословен корпоративен подарък с възможност за брандиране с фирмено лого. Индивидуално опакованите сашета с чай запазват аромата и свежестта на чая, а кутията ги съхранява допълнително. В корделла.бг ще намерите множество кутии за чай в различни стилове и цветове. Изберете подходящата за вас или за вашия подарък и ние ще ви предложим различни видове ароматен чай, с които да я запълните. Разполагаме и с голямо разнообразие от чаени подаръци, с които може да комбинирате кутията за чай от дърво и стъкло.

Clayre & Eef
КЕ6H1798

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)