Чайник на мъдростта

Чайник на мъдростта

78,00 лв.

Колекционерски керамичен Чайник на мъдростта, с формата на седящ древен китайски мъдрец, с капаче и дръжка. Оригинален подарък, подходящ  за ценител и колекционер, за любител на чая и здравословния начин на живот, за последовател, привърженик на източните духовни течения.

Размери: 17,5 х 11 х 9 см.

Материал: керамика

Цвят: кафяво

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Оригинален китайски чайник, приличащ по-скоро на изящна, старинна статуетка, отколкото на съд за приготвяне (запарване) и поднасяне на чай. Превръща консумирането на чаената напитка в ритуал на съзерцанието, в който времето спира. В наименованието Чайник на мъдростта се крие връзката между наслаждението, с което ни дарява ароматната напитка, прочистването на сетивата и себепознанието, по пътя на което всички вървим. Практичен и ефектен подарък, ще донесе на получателя си здраве, спокойствие и проницателност. Всеки колекционер би се радвал да го има в колекцията си, а всеки ценител на чая ще ви бъде благодарен да добавите и кутия специален, висококачествен чай към този интересен подарък.  

ЧАЙ0001

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)