Кутия за чай с морска декорация

Кутия за чай с морска декорация

34,00 лв.

Кутия за съхранение и поднасяне на чай Яхт клуб с 9 отделения и морска декорация и метален обков на капака. Във всеки сектор на кутията може да се поставят сашета с различен вид чай. Подходяща за филтърни пакетчета с чай (не са вкл.). Подарък за тези, за които чаят у дома или в офиса е любима напитка през цялата година. 

Материал: дърво, метал

Размер: 14 Х 14 Х 8 см

Цвят: бяло и синьо

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Кутията за съхранение и поданасяне на чай е подарък, който показва добрия вкус и стил на подаряващия. Поднесете я с пожелание за здраве и с грижа за получателя и неговия здравословен начин на живот. Подходяща декорация за морска вила или лятна къща на морето, за кухня в синьо и бяло или трапезария в средиземноморски стил. В корделла.бг ще намерите множество кутии за чай в различни стилове и цветове. Изберете подходящата за вас или за вашия подарък и ние ще ви предложим различни видове ароматен чай, с които да я запълните. Разполагаме и с голямо разнообразие от чаени подаръци, с които може да комбинирате кутията за чай с морска декорация.

МОР00047

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)