Фенер от сребърно стъкло Северно сияние

Фенер от сребърно стъкло Северно сияние

30,00 лв.
Доставка: от 1 до 4 дни

Красив фенер Северно сияние от сребърно стъкло Меркурий с метална дръжка, с винтидж излъчване и изключително ефектен отблясък при запалване на свещта отвътре. Подарете светлина и празничен блясък за дома.

Размер: 22 х 17 см

Материал: сребърно стъкло Меркурий

Цвят: сребърно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Сребърното стъкло Меркурий, известно още като живачно стъкло произлиза първоначално от Германия и е материал, на който се възхищават и днес всички колекционери на старинни стъклени предмети. Името е подвеждащо, защото в него няма нито живак, нито сребро, но въпреки достъпната цена, красотата му е невероятна, а изисканите предмети създадени от него с огледален ефект са истински находки. Декорациите, направени от стъклото са все по-популярни, а с напредъка на технологиите и много по-качествени. Вечният чар и винтидж излъчването на вещите от меркурийно стъкло  добавят блясък към всеки интериор. Те са впечатляващи и сами по себе си и в комбинация с други декорации. Изборът на подарък от меркурийно стъкло подчертава добрия вкус на подаряващия.

ДЕК646758

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)