Чаша мъг Ярл

Чаша мъг Ярл


17,60 лв.

Стилна керамична чаша за топли и студени напитки с релефна декорация в скандинавски стил. Декорацията върху чашата и дръжката са в медно. Като дизайн на пръв поглед е по-скоро мъжки тип чаша, но е толкова изчистена, че всеки би могъл да я разпознае като своята специална и любима чаша за офиса или за дома.

Размер: 10.5 х 8 см

Вместимост: 0,5 л.

Цвят: графит и медно

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Сдържаният и семпъл дизайн в скандинавски стил и оригиналната форма на чашата я правят различна и специална. Чаша за викинги, чийто дизайн е инспириран от историите за силните викингски вождове. Името на чашата Ярл произлиза от името, с което са наричали благородниците, скандинавската аристокрация, най-знатната от социалните им класи, висшия ешелон във викингското общество. Това е и повод да изберете подходящо послание и да я подарите на някой, който заслужава специално отношение - приятел, колега, партньор. Немската марка ChaCult се фокусира върху създаването на уникални продукти и от години е символ на премиум качество за чаените аксесоари и гаранция за артикулите. 

ДБ30999

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)