Посребрена цедка за чай

Посребрена цедка за чай

33,00 лв.

Луксозна цедка за насипен чай със сребърно покритие, Edzard, Германия. 
Един от любимите и ефектни чаени подаръци. Благодарение на нея получавате чаша ароматен чай всеки път, когато я използвате.

Размери: 6 х 11 х 4 см.

Материал: посребрен метал

Цвят: сребърно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Превърнете пиенето на чай в отпускащ и царствен ритуал с помощта на изящната цедка за чай, част от колекцията на корделла.бг. Освен че ще можете да се насладите на ароматен чай с богат вкус, който е характерен за качествения насипен чай, ще може да зарадвате и очите си с красивия чаен аксесоар. А представете си какво впечатление ще направи на готите ви или ако изберете цедката за подарък на специален човек? Прецизната изработка си личи от всеки детайл, което добавя допълнителен стил и класа. Цедката разполага с посребрена малка чашка, която да предпазва от чаените капки. Идеален подарък за любителите на перфектната чаша чай, допълнение към сервиз и аксесоари за чай, както и възможност да зарадвате самите себе си с любимата си напитка.

ЕД1795

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)