Чаша мъг Елис

Чаша мъг Елис

15,20 лв.

Нестандартна и красива керамична чаша за топли и студени напитки в нежен цвят, с релефна поеърхност, атрактивен дизайн на птички и цветен кант, Cha Cult, Германия.
Елис може да се превърне в любима чаша за офиса или за дома, а различните цветове позволяват да изберете най-подходящата чаша за подарък. 

Размер: 13 х 11,5 см., ⌀ : 8,5 см.

Вместимост: 500 мл.

Цвят: бежово със млечносиво, бежово с менотовозелено

Цвят
Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Направете оригинален и грижовен подарък на всеки специален човек, който искате да зарадвате - дори и без повод! Чашата Елис е повече от ефектна - тя комбинира всичко, което може да търсите от един керамичен мъг. Отличава се с интересен дизайн в симпатични цветове, обсипани с цяло ято птички, напомнящи японски оригами. Атрактивната форма, удобната дръжка и голямата вместимост пък правят чашата практичен подарък. Може да се използва и в микровълнова фурна. Изберете цветния акцент, който ви допада най-много, а защо не и да комбинирате двете чаши и да ги подарите на двойка или приятели. 

ДБ31287

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)