• Нов

Ветрило Жасмин

6,00 лв.

Ароматно ветрило от сандалово дърво с красиво изрязани в дървото дантели. Ще ви осигури прохлада и свежест, с нежен жасминов аромат. Подходящ елемент за декорацията на дома в азиатски стил или аксесоар за карнавален костюм. 

Размер: 20 см.

Материал: сандалово дърво

Цвят: светло зелено

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Освен, че е оригинално с това че е ароматно, това ветрилото може да бъде изненадващо добро допълнение към карнавален или сценичен костюм на азиатска тема. Цветът и красивата му дантела от дърво са подходящи и за свежа аранжировка с цветя, за декорация в азиатски стил за парти или събитие или за ефектен декор за дома.

ВЕТ10004

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 7 продукта в същата категория)