Книга Български празници и обичаи

Книга Български празници и обичаи


15,00 лв.

Книга Български празници и обичаи, полезно издание с меки корици на издателство Софтпрес. Енциклопедия на всички български християнски и народни празници, с детайлно описание на различните ритуали и с рецепти за всеки празник. Прекрасен подарък за глава на семейството, който държи на българските традиции и на семейните ценности.

Размери: 13 х 19,5 х 1,8 см.

Страници: 288

Издателство: Софтпрес

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Незаменима книга за дома, в която ще откриете произхода на всеки празник; как се отбелязва, какво да сложим на трапезата, какви традиции се спазват, наричания и поверия свързани с празника, а в приложението накрая са включени и подробни български народни рецепти, предавани от поколение на поколение за трапезата в празничния ден. Изданието е с гланцирана корица и с включен черно-бял снимков материал. Дизайнът на книжното тяло е оформен с елементи от българска шевица. Тематичен и практичен подарък за приятели, роднини и за цялото семейство, който може да поднесете през годината при всеки повод.

КНГ5428

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 15 продукта в същата категория)