Пътуване. Кога къде да отидем.

Пътуване. Кога къде да отидем

50,00 лв.

Красива и полезна книга албум, с лъскави твърди корици подходяща за хората, които обичат да пътуват.

Книга "Пътуване. Кога къде да отидем" - твърди корици

Страници: 336 стр.

Размери: 26 х 31 см

Автор: Крейг Дойл

Издателство: Книгомания
Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Този албум и пътеводител не просто посочва дестинации, а ви предлага широко спектърен опит кога, къде и защо да отидете, как да стигнете до там и къде да отседнете, кои заведения за хапване да посетите (като предлага цени от среден и висок клас) и най-важното: как да прекарате времето си максимално пълноценно и разнообразно. Към всеки от 12-те месеца са посочени 11 или 12 дестинации и всяка е съпътствана от примерен дневник с дейности, хитри съвети, допълнителна информация като климат, атмосферни условия и местни обичаи, пленяващи панорамни снимки. Така имате план какво да правите в продължение на пет дни през март на фестивала във Валенсия, четири дни през юли на Калгари или десет дни през декември плаване по каналите в Керала (Индия). Предлагат се не само известни ежегодни фестивали и събития по света, но и по-персонализирани преживявания – от пищни романтични пътувания отвъд фантазиите ви до достъпни семейни уикенди. Акцентът е не върху географското местоположение и пълната информация за забележителностите, а върху редуването на сезоните и климатичните особености.

За всеки месец има фолио от две страници с предложение за 30 ключови занимания, съобразени със случващото се по света, а от тях 11-12 подчертани и представени по-подробно на следващите страници. Следват препоръки по няколко теми: каква храна да опитате, с какво да се съобразявате, как да огледате по-голяма част от околността, какво да избягвате, как да спестите пари или от каква опасност да се предпазите. Фотографиите от своя страна създават много добро вузиално усещане.

Повечето пътеводители посочват какво да се разгледа, но не препоръчват кога. А именно познаването на културните събития на дадена страна или регион прави пътуването незабравимо. Всеки се опитва да избегне дъждовните месеци и екстремните температури или пък иска да знае кога къде е най-красиво и подходящо за посещение. Но вече ще знаете, че зимата е най-доброто време да идете до Индия или Египет, защото летата са непоносимо горещи, а вишните в Киото са приказни през април. Посочени са и по-екзотични начинания като круиз по Мисисипи или край Патагония, полет до вечния Самарканд, до почти целогодишно гостоприемрния Кауай (САЩ) и много, много други.Точно когато не мислите, че се нуждаете от друга книга за пътуване, ще бъдете изкушени от Пътуване. Кога къде да отидем. Ако искате да направите по-голям, по-запомнящ се подарък, може да комбинирате тази книга с някой от нашите практични несесери за път  В корделла.бг ще откриете още интересни подаръчни идеи за пътешественици и приключенци, както и за хора, на които често се налага да пътуват по работа.

КНГ00025

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)