Енциклопедия на пътешественика: Европа

Енциклопедия на пътешественика: Европа


35,00 лв.

Книга Енциклопедия на пътешественика: Европа ще ви отведе на обиколка из най-прекрасните кътчета на Европа, в най-хубавите градове, замъци, катедрали, планини, езера, гори и брегове. 

Автор: Майк Джерард

Страници: 225

Издателство: Хермес

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Тази енциклопедия ще ви разкрие уникалната красота на най-впечатляващите природни и архитектурни забележителност в Европа – от грандиозните дворци на величествения Санкт Петебург и историческите пластове на хилолетния Пловдив до дивата красота на Пиринеите и внушителните фиорди на Норвегия.

- Предложения с най-атрактивните забележителности и най-подходящото време за посещение
- Полезна карта на района
- Практически съвети
- Любопитна информация и богат снимков материал

Вдъхновяващ пътеводител, който ви дава нов поглед към най-предпочитаните дестинации и ви помага да решите коя от тях искате да посетите. Европа е разнолик континент. На неговата територия се намират някои от любимите туристически дестинации – Древният Рим, Барселона на Гауди, новият Берлин, – където изобилстват забележителности, които очакват всички, интересуващи се от история, култура и архитектура.

Ала Европа предлага и редица по-закътани места, отличаващи се с красотата на природата си – Шотландските острови, живописните Швейцарски Алпи или ледниците и вулканите на Исландия, – които оставят незабравими впечатления у посетителите.

Тази енциклопедия ще ви отведе на обиколка из най-прекрасните кътчета на Европа: най-хубавите градове, замъци, катедрали, планини, езера, гори и брегове.
Всяка глава е посветена на определена дестинация и описва особеностите й, превръщащи я в атракцията, която обезателно трябва да се види. Картите поставят местата в географския им контекст, а зашеметяващите фотографии ги отличават едно от друго.                                                                      

Ако вече сте били в някои от тези места, енциклопедията ще ви накара да пожелаете да ги видите отново. Ако пък възнамерявате да отидете там, ще откриете множество практични съвети, както и важна информация. А ако знаете, че никога няма да ги посетите, описанията и илюстрациите в "Енциклопедия на пътешественика: Европа" ще ви накарат да изпитате чувството, че сте били там. Бихте могли да направите по-голям, по-запомнящ се подарък, може да комбинирате тази книга с някой от нашите практични несесери за път. В kordella.bg ще откриете още интересни подаръчни идеи за пътешественици и приключенци, както и за хора, на които често се налага да пътуват по работа.

КНГ67661

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 15 продукта в същата категория)