501 места, които трябва да посетите

501 места, които трябва да посетите

40,00 лв.

Книга 501 места, които трябва да посетите - енциклопедия, справочник, твърди корици

Страници: 544

Размери: 23,5 х 19,5 см

Издателство: Книгомания

Автор: Колектив

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Книгата "501 места, които трябва да посетите" представлява безценен източник на идеи за смелите пътешественици, които горят от нетърпение да предприемат поредната си авантюра или да прекарат една по-спокойна почивка далеч от дома, както и за всички, които искат да опознаят нови места и култури.
Някои от туристическите забележителности, които според нас си заслужава да посетите, представляват чудеса на природата, но повечето са рожба на човешката ръка. Градове и села, катедрали, замъци, музеи, градини и пазари свидетелстват за предприемчивостта, изобретателността и усърдието на хората. Някои от тези забележителности като Великата китайска стена, Тадж Махал или Акропола са прочути в целия свят, други са известни на малцина. Така например, ако решите да посетите красивата лагуна на Дакла или забележителния храм във Ват Там Па, може спокойно да се окажете единственият турист там.
Не е изключено някои, а може би и всички ваши любими туристически забележителности да не са включени в изданието. Но трябва да подчертаем, че подбраните 501 туристически обекта са само част от хилядите красиви и интересни места в нашия чудесен свят. Използвайте това луксозно издание с красиви фотографии като подарък с послание. Пожеляйте добър път на всеки, който обича да пътува, да планира пътешествия, да среща различни култури и традиции. Ако искате да направите по-голям, по-запомнящ се подарък, може да комбинирате този луксозен пътеводител с някой от нашите практични несесери за път. Ще откриете още интересни подаръчни идеи за пътешественици и приключенци, както и за хора, на които често се налага да пътуват по работа, подаръчни издания за интересни дестинации и луксозни издания с красиви илюстрации. Подходящ подарък за хора с вкус към удоволствията в живота!

КНГ00272

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)