• Нов
Кутия зя чай

Кутия за чай 6

26,00 лв.

Кутия от дърво за съхранение и поднасяне на чай във филтърни пакетчета с вътрешни прегради и 6 отделения за различни видове чай.

Размер: 21 х 18,5 х 8 см.

Материал: дърво

Цвят: тъмно кафяво, махагон

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Красива дървена кутия за съхранение и поднасяне на чай с място за 6 вида чай във филтърни пакетчета. Практичен подарък с пожелание за здраве, подходящ за дом или офис.Кутията може да бъде брандирана с лого при поръчка на по-голямо количество за корпоративни подаръци. 

В цената на кутията не е включен чай. Можем допълнително да предложим различни по цена и качество видове чай в зависимост от вашия бюджет, за да превърнете този подарък в истинско удоволствие за ценители.

КОШ00565

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)