Стопер за врата елен Рудолф

Стопер за врата елен Рудолф

59,00 лв.

Закачлив и полезен стопер за врата, интересен уплътнител във формата на добре облечен елен Рудолф. Освен че внася настроение в дома, с негова помощ ще се предпазите от течение и помещението ще остане уютно и топло. Ще изглежда също толкова ефектно и на прозорец., Белгия 

Материал: текстил

Размер: 70 х 30 х 8 см

Цвят: кафяво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Какво по-уютно от топлината на дома. Никой не обича течението и студения въздух, който се промъква под вратата.  Щом есенните листа започнат да падат започваме да търсим начин да запазим приятната домашна атмосфера, а падне ли първия сняг - това се превръща в задължителна мисия. Именно затова не е изненада, че уплътнителите за врата набират все по-голяма популярност и всички обтатели на дома - малки и големи, им се радват. Изработени от меки материали, с пухкав пълнеж, дорстоперите приличат повече на плюшена играчка и се превръщат в любими за децата. Не се изнендавайте, ако уплътнителят стане най-предпочитания предмет за малките членове на семейството. Особено щом видят, че това е неуморният помощник на Дядо Коледа - еленчето Рудолф. Пълнежът в средната му част е по-тежък, така че може да използвате стопера и за да държи вратата отворена, а веселото звънче на шапката ще напомня за наближаващите празници. Стоперът ще бъде и част от вашата сезонна и празнична декорация.

Може да изберете стопера за подарък с коледно настроение и да го комбинирате с някой от другите ни празнични артикули , и самите вие да се превърнете в Дядо Коледа за вашите близки и приятели.

ШИDC1774

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)