Дървена дъска за рязане - Елха

Дървена дъска Коледна елха

19,00 лв.

Дървена дъска за рязане и сервиране във формата на елха с коледни декорации и кожена връзка за окачване, AFI, Италия
Нестандартен бюджетен коледен подарък.

Размери: 22 х 30 х 1 см

Материал: бамбук

Цвят: дърво

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните продукти, за да могат да бъдат добаввени в кошницата
  • Макс. 250 символа
Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Дървената дъска за рязане или сервиране във формата на елха е интересен и функционален аксесоар за празничната трапеза и за кухнята по празниците. Формата на дъската я прави подходяща, дори за украса през празничните дни. Тематичните коледни декорации я правят още по интересна за вашите гости около масата. Изработена е от здраво и издръжливо дърво, за да може да ви бъде полезна дълъг период от време. Има възможност за окачване, като на връзката има и дървена висулка във формата на звездичка. Дъската се почиства лесно и с редовна грижа за нея ще я поддържате в добро състояние. Подходяща е както за любителите готвачи, така и за почитателите на красивата празнична атмосфера в кухнята. Дали ще я изберете като практична, красива вещ за дома или за оригинален подарък на приятел, и в двата случая тя ще допринесе за обстановката и празничното настроение. Съчетайте я с други от нашите интерсни предложения за празничната маса. Коледната дъска - елха е подходяща за фирмен подарък за служители, партньори, клиенти, като може да бъде брандирана или персонализирана, чрез лазерно гравиране на дръжката или гърба.

*Поръчаният от вас продукт, изработен от натурално дърво, може да има известни разминавания с цветовете на изображението заради разликите във фладера (шарката) на дървесината.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

АФИ515352

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)