Термофор Зимна нощ

Термофор / грейка Зимна нощ

25,00 лв.

Термофор / грейка Зимна нощ, плоска, правоъгълна гумена бутилка за топла вода в мека торбичка от плюш с изображение на бял мечок с очила и златни звезди, АФИ, Италия.

Бутилката е със стеснение в единия край, отвор и запушалка. Препоръчително е да се използва с вода с температура не по-висока от 42 градуса по Целзий, за да се запази в добро състояние гумата, от която е направена. Така бутилката ще се използва по-дълго време.  

Размер: 16 х 27 см, капацитет 0,750 л. 

Материал: каучук, ПВЦ, текстил

Цвят: синьо, бяло, златно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

В студените дни, когато навън е достатъчно мрачно и времето разваля настроението Ви, ще имате нужда от нещо меко и топло, което да Ви стопля по напълно естествен начин. Термофорът е гумена бутилка за топла вода, с плюшена обвивка около нея за да доставя удоволствие от гушкането. В нея наливате гореща вода и тя се превръща в грейка с дълготраен затоплящ ефект. Освен за затопляне, тя е удобен и ефективен начин за облекчение на мускулни и ставни болки, болки в ушите, в кръста, симптоми на плексит, артрит, главоболие и др. Термофорът ще бъде вашият приятен спътник при пътувания, туристически походи и почивки. Ще ви помогне да стоплите всяко студено легло или бебешко креватче, ще бъде ваш приятел и при спортни травми ще ви създаде усещане за спокойствие и топлина, релаксация и уют... Освен всичко този термофор е и ефектна декорация за дома и би зарадвал дете или тийнейджър на всяка възраст, тъй като наподобява оригинална плюшена играчка. Термофорът е и истински грижовен подарък за някой, когото обичате.

*Употребата му се счита за безопасна, но за допълнителна сигурност е необходима и медицинска преценка според всеки конкретен случай, ако се използва с лечебна цел. Произведен от компания с британски стандарти за безопастност BS1970:2012.

АФИ160349

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 9 продукта в същата категория)