Луксозна кутия за чай 3

Луксозна кутия за чай 3

75,00 лв.

Луксозна дървена кутия за съхранение и поднасяне на чай с три вътрешни, метални кутийки за чай в матово сребърно по 50 гр. и цедка за чай от неръждаема стомана, Германия. Кутията е с вътрешно покритие от червено кадифе.

Размер: 15.3 x 26.5 x 6.3 см.

Материал: MDF с махагонов фурнир, метал

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Кутията за съхранение и поданасяне на чай е подарък, който показва добрия вкус и стил на подаряващия. Поднесете я с пожелание за здраве и с грижа за получателя и неговия здравословен начин на живот. Практичен подарък с пожелание за здраве, еднакво подходящ за изискан дом и за офис. Качествен и здравословен корпоративен подарък с възможност за брандиране с фирмено лого. В корделла.бг ще намерите множество кутии за чай в различни стилове и цветове. Изберете подходящата за вас или за вашия подарък и ние ще ви предложим различни видове ароматен чай, с които да я запълните. Разполагаме и с голямо разнообразие от чаени подаръци, с които може да комбинирате кутията за чай. Можете допълнително да ни потърсите и да направите своя избор от 3 превъзходни чая, които ще превърнат този подарък в истинско удоволствие за ценители.

*В цената не е включен чай.

ДБ77774