• Нов

Енциклопедия на масажа

28,00 лв.

Книга "THE MASSAGE BIBLE: The Definitive Guide To Massage" - справочник, енциклопедия

Автор: Сюзан Мъмфорд

Език: английски

Страници: 400

Издателство: Октопус ПГ

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

От векове по целия свят масажът се използва като начин за лечение, за облекчаване на стрес и болка, за успокояване на ума и тялото. В тази изчерпателна книга ще научите за всички аспекти на тази завладяваща практика, включително и нейната история, детайлни инструкции едновременно от западните и източни масажни техники и похвати, и как да насочите масажа към различни части на тялото за усилване на неговия ефект. Съдържа подробен речник на начините за третиране на редица често срещани в ежедневието заболявания – от стомашни болки до болки в ставите, плюс раздел за това как да персонализирате техниката си така, че да приляга на различни хора. Това е единствената книга за масаж, от която ще имате нужда изобщо.

Ценен подарък за романтична двойка, за младоженци или за любителите на масажа.

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)