Порцеланова сфера - ароматизатор за масла

Порцеланова сфера - ароматизатор за масла

27,00 лв.

Изящна, бяла порцеланова сфера с дупки и релефни декорации за поставяне на чаена свещ и с отделящо се капаче за ароматни масла, RÄDER, Германия
Подходяща ии за ароматни конуси и потпури, за декорация с LED лампички и други начини да осветите и ароматизирате атмосферата.

Размер: 10 х 8,5 см

Материал: порцелан

Цвят: бяло

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

За създаване на приятна, релаксираща и уютна атмосфера е важен не само интериорът, но и ароматът на помещението. Елегантната и ефектна кръглата порцеланова сфера е симпатично допълнение към декорацията, като се отличава с оригинална релефна повърхност и дизайн на дупки. Очарователен акцент, от който да се разнесе любимият ви аромат от ароматни масла, ароматни потпури, а защо не и да добавите естествени ароматизатори като пръчки канела, звездовиден анасон и карамфил. Ако пък искате да излезнете от рамките и да бъдете креативни, създайте си празнична атмосфера и комфортна обстановка като напълните сферата със светещи LED лампички и с нея да декорирате дома за празниците. Сигурни сме, че ще ви хрумнат и още интересни идеи за приложението й. 

РА15262

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)