Метален термос / бутилка Океан

Метален термос / бутилка Океан

33,00 лв.

Оригинален, екологичен термос/бутилка Океан за студени и топли напитки с изчистен унисекс дизайн, с ефектен принт и в допълнение - специална четка за удобно и лесно почистване,  АФИ, Италия.
На планина, на плаж, в градски условия, в офиса, на спорт или където и да ви се налага да носите със себе си вода, чай, кафе или друга любима напитка. Няма как да не направите силно впечатление с този оригинален аксесоар. Термосът се предлага в транспортна еко опаковка и практична четка за почистване.
Бутилката е част от колекцията 14zero3 за италиански дизайнерски продукти, чийто стремеж е обикновените продукти от ежедневието да бъдат превърнати в уникални аксесоари. Слоганът на колекцията е "Когато идеите в настоящето, се превръщат в творение на бъдещето". За живот без отпадъци.

Материал: неръждаема стомана

Размер: 7 х 26,5 см.

Вместимост: 0,5 л.

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Знаете ли, че ако водата в тялото ви намалее дори и с 2% вече сте дехидратирани? Затова е от изключително значение ежедневно да пием повече течности, като се препоръчва това да са натурални и неподсладени напитки. Може да срещнете различни изследвания и формули, които да ви дадат ориентировъчни нива на препоръчителния дневен прием. Така например, човек с тегло около 60 кг. трябва да пие около 1,5 л. течност. Това означава, че за цял ден трябва 3 пъти да напълните с чай, вода, сок или друга напитка термоса Океан. Лесно се изчислява, нали?

Бутилките са предпочитани от активните хора и тези, които се стремят да водят здравословен начин на живот. Термосът е чудесен избор и за всеки, който се опитва да предпази природата от замърсяване и предпочита да не използва пластмасови бутилки. Освен това италианският дизайн на риби на шишето е подходящ и за мъж, и за жена. Металният контейнер за течности е с матирана повърхност, което го прави много удобен за употреба в градска среда и на открито, тъй като се почиства лесно и не се виждат отпечатъци. За да се поддържа още по-лесно чистотата на контейнера, в комплекта е добавена практична четка за миене на бутилки - за вашата перфектна вода, чай, ободрително кафе или напитка по ваш избор.

АФИ532538

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)