• Нов
Комплект посребрени лъжички

Комплект посребрени лъжички

79,00 лв.

Комплект от шест посребрени лъжички с гравирани дръжки, Чинели, Италия
Практичен и нужен подарък за всеки личен и семеен повод.

Размер на лъжичката: 2,5 х 11 см. 

Размер на кутията: 18 х 16 х 3 см.

Материал: посребрен метал

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Силата на среброто е известна на хората още в древните цивилизации. В Египет, Китай и Индия среброто се е използвало за медицински цели. Едва ли е случайност, че в дворовете на знатни особи домакините и гостите се хранели със сребърни прибори, пиели от сребърни чаши, а храната се съхранявала в сребърни съдове. 

Повече от 40 години марките “Chinelli” и “Royal Old Britain Sheffield” са въплъщение на стил в сферата на подаръците и въплъщение на качеството “Произведено в Италия”. В колекцията ще откриете изящни посребрени аксесоари за дома или офиса и ефектни лайфстайл идеи. Тайната се крие в съчетанието на дългогодишния занаятчийски опит с модерните технологии.

“Royal Old Britain Sheffield” ни връща към стария английски стил с колониален привкус, за да ни позволи да преживем отминали емоции. Това е завръщане на красотата от миналото, предпочитание за стойност, която надживява моди и тенденции. Тези изящни украшения за интериора, принадлежности и сувенири пресъздават изисканата атмосфера на английския благороднически дом. “Royal Old Britain Sheffield” възвръща старата техника за ръчно гравиране на сребро.

ЧИН8087900

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 13 продукта в същата категория)