Комплект посребрени лъжички

Комплект посребрени лъжички

80,00 лв.

Комплект от шест посребрени лъжички с гравирани дръжки, Чинели, Италия
Практичен и нужен подарък за всеки личен и семеен повод.

Размер на лъжичката: 2,5 х 11 см. 

Размер на кутията: 18 х 16 х 3 см.

Материал: посребрен метал

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Силата на среброто е известна на хората още в древните цивилизации. В Египет, Китай и Индия среброто се е използвало за медицински цели. Едва ли е случайност, че в дворовете на знатни особи домакините и гостите се хранели със сребърни прибори, пиели от сребърни чаши, а храната се съхранявала в сребърни съдове. 

Повече от 40 години марките “Chinelli” и “Royal Old Britain Sheffield” са въплъщение на стил в сферата на подаръците и въплъщение на качеството “Произведено в Италия”. В колекцията ще откриете изящни посребрени аксесоари за дома или офиса и ефектни лайфстайл идеи. Тайната се крие в съчетанието на дългогодишния занаятчийски опит с модерните технологии.

“Royal Old Britain Sheffield” ни връща към стария английски стил с колониален привкус, за да ни позволи да преживем отминали емоции. Това е завръщане на красотата от миналото, предпочитание за стойност, която надживява моди и тенденции. Тези изящни украшения за интериора, принадлежности и сувенири пресъздават изисканата атмосфера на английския благороднически дом. “Royal Old Britain Sheffield” възвръща старата техника за ръчно гравиране на сребро.

ЧИН8087900

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 10 продукта в същата категория)