Калиграфски сет Уейв с перо и мастило

Калиграфски сет Уейв с перо и мастило

62,00 лв.

Калиграфски сет Уейв с естествено перо, черно мастило в стъклено шишенце и метални писци - накрайници. Комплектът е в красива подаръчна кутия във формата на вълна с вдъхновяваща мисъл на капака: "We write to taste life twice, in the moment and in retrospect" (Пишем, за да усетим живота два пъти: веднъж в момента, и втори път в ретроспеклция). Само се сетете за някой, чиято професия е свързана с писаното слово и този сет ще се превърне в оригинален, символичен подарък за писател, журналист, поет или учител. Също толкова специален подарък ще бъде, ако го подарите като бизнес дар.  

Размер на кутията: 26,5 х 9,5 см.

Материал: картон, метал, стъкло, перо

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Във времето на новите технологии подарък като този звучи малко носталгично. Но все пак е хубава идея, чрез него да се върнем назад в миналото, когато хората са изпозвали перо и мастило, за да оставят толкова ценни за историята литературни произведения, писма, документи и т.н. Човечеството го е използвало близо 1200 години. Това пишещо средство играе важна роля и в изкуството на красивото писане - калиграфията. Днес перото е символ на творчеството и поезията, на начетеност, образованост, просвещение, символ на писаното слово.

Сетът в подаръчна кутия е чудесна идея за подарък за творчески проект или конкурс, за училищни награди, за тематичен професионален подарък.

MG303

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 2 продукта в същата категория)