Японска мерителна лъжичка от порцелан

Японска мерителна лъжичка от порцелан

14,50 лв.

Мерителна лъжичка във формата на лопатка от порцелан с изрисувана дръжка, Япония
Предлага се в три различни варианта на дръжката. Подходяща е за отмерване и сипване на кафе или чай, сол и други насипни продукти.

Размер: 10 см

Материал: порцелан

Цвят: кафяво и синьо

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Перфекният бюджетен подарък за всеки ценител на чаената напитка. Мерителна лъжичка, изработена изцяло от порцелан, при която липсва окисляването, типично за метала. Дизайнът и функционалността й я правят изключително подходяща за типичната чаена церемония, при която приготвянето и сервирането на чай доставя също толкова голямо удоволствие, колкото и консумацията му. Лъжичката е подходяща също за всякакви насипни продукти: кафе, захар, сол, подправки и др. В колекцията на kordella.bg с чаени подаръци винаги има красиви метални кутии за съхраненеи на насипен чай, към които да добавите изящната японска мерителна лопатка. Изберете я за оригинален подарък и ни се обадете да добавим пресен, висококачествен чай към нея. 

*Всички продукти, аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати за включени.

ДБ30925

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)