Престилка за готвене GOOD MOOD FOOD

Престилка за готвене GOOD MOOD FOOD

42,00 лв.

Текстилна кухненска престилка от 100% памук за готвене и сервиране с модерен дизайн, с удобни джобове отпред и бродиран надпис Good Mood Food, RÄDER, Германия
Стилен, качествен и винаги полезен подарък за кулинар.

Размер: 44 х 60 см.

Материал: 100% памук

Цвят: черно и бяло

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

В корделла.бг може да откриете интересни, оригинални и качествени подаръци за ценителите на добрата храна, за фудита, хоби-готвачи, домакини и кулинари. Тази текстилна престилка с черно-бял десен е за приготвяне на храна, която създава добро настроение, както се вижда от бродирания надпис. Използвайте я у дома, когато искате сготвената от вас храна да зарадва близките и гостите ви. Или я подарете на близък, приятелка или колега, за които готвенето е удоволствие. Комбинирайте я с друг полезен помощник в кухнята от нашата колекция, за да направите още по-интересен тематичен подарък. Престилката може да бъде и закачлив подарък с чувство за хумор и пожелание за нови предизвикателства за първата годишнина от сватбата - памучна или басмяна сватба. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА14817

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)