Порцеланова дъска за рязане и сервиране

Порцеланова дъска за рязане и сервиране

40,00 лв.

Порцеланова дъска за рязане и сервиране на сирена и деликатеси с кожена връзка за окачване и релефен печат с надпис на немски език: "Време за наслада", RÄDER, Германия

Размер: 26 х 25 см.

Материал: порцелан с частична глазура

Цвят: бяло

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Толкова стилна и изчистена дъска, че ще ви се иска само да я закачите като картина за кожената връзка на стената в кухнята и така да добавите уникален кухненски акцент, за да й се радвате. Но всъщнист освен, че е толкова елегантна, тя е много полезна и универсална. Затова може да я ползвате както на масата за закуска или вечеря, така за градинското парти. Малки закуски, лакомства, сандвичи, хапки, сирена, колбаси плодове и сладки могат да бъдат стилно поднесени на порцелановата дъска. Дъската ще участва и в подготовката на храната, защото е компактна и удобна за рязане. Продуктът е изработен в малка фабрика, в лимитирана серия и е частично довършен на ръка, затова са допустими леки отклонения във формата и цвета. Идейният надпис - печат на немски език "Време за наслада" е интересно хрумване на дизайнера и превръща дъската в подарък с послание за порцеланова сватба, за нов дом, за семеен повод, за годишнина, за кулинар и фуди приятел.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА16321

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)