Текстилна кърпа Борова гора

Текстилна кърпа Борова гора

17,00 лв.

Текстилна, правоъгълна кухненска кърпа Борова гора със стилен дизайн - скандинавски принт със зелени борови дръвчета, подходяща за декорация, за ръце, за съдове и др., C&I, Нидерландия

Размер: 50 х 70 см.

Материал: 100% памук

Цвят: светлобежово и зелено 

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Ако възприемате кухненската кърпа само откъм практичната ѝ страна, значи текстилната кърпа, декорирана със зелени борове ще ви се стори мека, удобна и с подходящ размер. Ако се опитате да видите отвъд очевидното, то може да я превърнете в стилна декорация за кухнята сезонна или целогодишна, съчетана с цветовете на помещението и с интериора. Може да я използвате през цялата година и тя ще бъде добър помощник във вашата кухня или трапезария. Приятен на допир памучен текстил и семпла, но стилна шарка - удоволствие е да я гледате закачена в кухнята, прави и обстановката приятна. Кърпата е подходяща за ежедневна употреба, поради високото качество на изработка и използвани материали. При пране добавете малко оцет за оптимални резултати. Вижте и още текстилни идеи за дома от същата серия. Като допълнение към кърпата може да изберете и текстилна покривка за маса. Така ще имате оригинален подарък за различни поводи. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.  

KENPT42

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)