• Нов
Дървена купа от натурално дърво

Купа Мирабел

54,90 лв.

Купа Мирабел от натурално дърво, ръчно изрисувана и глазирана от вътрешната страна в синьо и бяло, Гърция

Можете да сервирате в нея плодове, ядки, салата, супа, разядка, без да се притеснявате за дървото. Дизайнерско и стилно решение за приятни моменти с приятели.

Материал: дърво, глазура

Размер: 22 х 22 х 6 см.

Цвят: бяло и синьо

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Знаем, че в любовта към вещите няма нищо положително, но този прекрасен съд няма да остави никого равнодушен. Съчетанието на натуралното дърво и глазурата водят до създаването на този ефектен съд в рустикален средиземноморски стил, който ще бъде истински комплимент за всяка трапеза. Размерът и формата му говорят за неговвата многофункционалност. Ще добавим само още един плюс - качествената ръчна изработка.

ИН3390003

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)