Хладилна чанта Морето като думи

Хладилна чанта Морето като думи

65,00 лв.

Луксозна хладилна чанта Морето като думи за охлаждане на напитки, храни, плодове и др., от специално обработен текстил, RÄDER, Германия Компактна и удобна за носене с две дръжки, с избродирано морско послание и закачливи детайли с морски символи - ципове и страничен етикет, любима компания за плажа.

Размер: 30 х 19 х 30 см

Материал: текстил и ПВЦ, метал

Цвят: синьо и бяло

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Чудите се какво сте забравили да сложите в багажа за морето? Хладилна чанта, разбира се. В повечето случаи за тази полезна плажна подробност се сещаме, чак на пясъка, когато вече е станало късно. Плажувайте със стил и предвидливо си осигурете студени напитни и освежаващи плодове за престоя на плажа. "Животът е по-хубав на плажа" Не се съмнявате нали, както не се съмнявате, че бирата е по-хубава добре изстудена. Лятото е прекрасно време за срещи, даже и на плажа. Дори приятелите ще се зарадват на вашата предварителна подготовка. Наслаждавайте се на всеки слънчев лъч, защото всички знаем колко бързо отлита приятно прекараното време и лятната почивка. Практичната хладилна чанта с елегантен дизайн е оригинален подарък, с който да зарадвате влюбен в радостите на живота човек.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА14996

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)