Дървена къща за салфетки

Дървена къща за салфетки

49,00 лв.

Салфетник под формата на къщичка от натурално, нетретирано акациево дърво с отворени прозорчета, подходящ за салфетки с размер до 33 х 33 см., RÄDER, Германия
Цветът на артикула може да варира заради естествения фладер на дървото. 

Материал: дърво акация

Размер: 22 х 21,5 х 4 см.

Цвят: натурално дърво

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Хартиените салфетки с красив дизайн могат да създадат допълнителна атмосфера и настроение, без значение какъв е поводът да сте на масата - семеен празник, кафе със съседите, неделен обяд, чаша вино с приятели, детско тържество или просто закуска с любимите хора. Дървената къщичка за салфетки на RÄDER е различна и необичайна поставка с ефектен дизайн, абсолютна алтернатива на всички онези скучни салфентници, които се намират в магазините. Тя е повод да освежите всекидневната маса у дома с нова емоция, но е и бюджетен подарък за приятел с нов дом, за домакиня, която ви е поканила на гости и т.н. В корделла.бг ще намерите и подходящи качествени салфетки с интересен дизайн. 
Изчистеният авторски дизайн на салфетника и материала, от който е изработен са подходящи лесно да го превърнем във вашия тематичен, оригинален корпоративен подарък с гравирано лого. С нас е лесно да бъдете креативни и нестандартни при избора на подаръци за вашите клиенти, партньори, служители и гости на вашите фирмени събития.

*Поръчаният от вас продукт е изработен от натурално дърво и може да има известни разминавания с цветовете на изображението заради разликите във фладера (шарката) на дървесината.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА14488

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)