Подложна чиния от дърво

Подложна чиния от дърво

39,00 лв.

Положна чиния от акациево дърво за стилно сервиране на трапезата с награда за дизайн, RÄDER, Германия
Цветът на артикула може да варира заради естествения фладер на дървото. Преди употреба може да се намаже с олио. Не се използва като дъска за рязане. Да не се почиства в миялна машина. 

Материал: дърво акация

Размер: 27,5 см 

Цвят: натурално дърво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Подложните чинии се използват все по-често вместо подложки за студено сервиране, красиво стоят на масата и са много практични. Точно тези са и с награда за дизайн, което ги прави още по-специални. Ако решите да изненадате близки и приятели с нестандартен дизайнерски подарък, радостта и удоволствието са гарантирани. Подложните чинии от дърво са перфектен подарък за дървена сватба - петата сватбена годишнина, първата малка, но много важна годишнина за съпрузите, която се асоциира със стабилността на дървото. В него може да вложите много символика. Такъв подарък ще е специален спомен в оригинална опаковка с подходяща поздравителна картичка. С радост ще ви помогнем за посланието. 

*Поръчаният от вас продукт, изработен от натурално дърво, може да има известни разминавания с цветовете на изображението заради разликите във фладера (шарката) на дървесината.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.РА14239

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)