Подложна чиния от дърво

Подложна чиния от дърво

37,00 лв.

Положна чиния от акациево дърво за стилно сервиране на трапезата с награда за дизайн, RÄDER, Германия
Цветът на артикула може да варира заради естествения фладер на дървото. Преди употреба може да се намаже с олио. Не се използва като дъска за рязане. Да не се почиства в миялна машина. 

Материал: дърво акация

Размер: 27,5 см 

Цвят: натурално дърво

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Подложните чинии се използват все по-често вместо подложки за студено сервиране, красиво стоят на масата и са много практични. Точно тези са и с награда за дизайн, което ги прави още по-специални. Ако решите да изненадате близки и приятели с нестандартен дизайнерски подарък, радостта и удоволствието са гарантирани. Подложните чинии от дърво са перфектен подарък за дървена сватба - петата сватбена годишнина, първата малка, но много важна годишнина за съпрузите, която се асоциира със стабилността на дървото. В него може да вложите много символика. Такъв подарък ще е специаллен спомен в оригинална опаковка с подходяща поздравителна картичка. С радост ще ви помогнем за посланието. 

РА14239

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)