Дървен поднос Partytime

Дървен поднос Partytime

58,00 лв.

Дълъг дървен поднос с лазерно гравиран текст Time to celebrate. Partytime. Get together, подходящ за сервиране на парти хапки, плодове и сирена, предястия, RÄDER, Германия.
Преди употреба може да се намаже с олио. Не се използва като дъска за рязане. Да не се почиства в миялна машина. 

Размер: 45 х 20 см.

Материал: дърво акация

Цвят: натурално дърво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Цели четиридесет и пет сантиметра акациево дърво с интересен фладер, превърнати в прекрасен поднос за сервиране на хапки и предястия. Гостите ви ще се радват на стилно сервираната храна. Използвайте го за най-приятното градинско или домашно парти с най-вкусната храна,  тази, споделена с приятели, с близки или с колеги. Дървото създава уют и усещане за близост до природата, както когато го използвате в интериора, така и за масата. Ако сте почитател на натуралните продукти, то съдовете от дърво или бамбук ще са логична и естествена комбинация с тях. Акациевата дървесина е твърда и здрава, ако се грижите за нея ще ви служи дълги години. Когато не  използвате акациевите съдове се съхраняват на сухо и хладно място, без слънчева светлина.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА15629

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)