Кръгъл каменен поднос за сервиране

Кръгъл каменен поднос за сервиране

42,00 лв.

Кръгла каменна плоча, изработена от естествена шистова скала за поднасяне на храна или за подложна поставка за съдове и за горещо, RÄDER, Германия
Едно малко внимание към детайла прави живота по-красив, всички фенове на стилния дизайн знаят това. 

Размер: 32 см.

Материал: камък

Цвят: графит

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Практичен и стилен поднос от естествен камък за поднасяне на предястия, разядки, хапки, брускети, плодове и сирена, суши, пица, деликатеси, мезета и десерти. Полезен и многофункционален - еднакво удобен и като плато за модерен начин на сервиране, и като дъска за рязане, като подложка за горещо, като подложна поставка за съдове. Може да се използва както за индивидуално сервиране пред всеки на масата, така и за общо поднасяне. Изработка от безвреден за храната материал, който е лесен за измиване на ръка, след което не остават мазни следи. Пригоден за домашна употреба, но и за използване в заведения за хранене. Плочата от шисти с графитен цвят може да бъде използвана за фууд стайлинг, за снимане на храна, тя ще открои цветовете и ще радва очите със своя дизайн. Всеки кулинар би я оценил. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.

РА15232

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)