Тишлайфер за маса Червеношийка

Тишлайфер за маса Червеношийка

23,00 лв.

Памучен правоъгълен тишлайфер за маса с дискретен коледен винтидж мотив - клонки и птичка червеношийка, Нидерландия, C&I

Размер: 50 х 140 см.

Материал: 100% памук

Цвят: бяло (на сянка), червено, зелено

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Зелени елхови клонки и червени плодчета се съчетават чудесно с цветовете на червеношийката в акварелната рисунка върху този текстилен тишлайфер. Ако домът ви е подходящ за коледна винтидж декорация, започнете украсата с този тишлайфер с лека носталгична декорация - ще създадете спокойна атмосфера и настроение. Ако търсите алтернатива на класическата покривка, но все пак харесвате текстилните допълнения върху масата, изберете красив тишлайфер. Дългият, но по-тесен рънър, в сравнение с покривката, е чудесен вариант за ежедневната маса или за събиране с приятели, например. Стандартният размер на тишлайфера  ще пасне на маси с различни форми и размери. Тишлайферът може да бъде съчетан с подложки за хранене, които да хармонират цветово, за да имате завършен вид на масата. Може да го предпочетете за себе си или да зарадвате своя близка или приятелка със стилен и полезен подарък за дома.

Полезни съвети: перете на 30 градуса в пералня и добавете лъжичка оцет за най-добър резултат.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

КЕVGP64

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)