Съд за хайвер Диаманте

Съд за хайвер Диаманте

110,00 лв.

Луксозен съд за хайвер Диаманте от три части, изработен от ръчно духано стъкло, IVV, Италия.`
Състои се от основен дълбок съд за лед, метална поставка, малка стъклена купичка, в която хайверът ще се охлажда, изолиран от метал, допира с който би променил вкусовите му качества. Подарък за специален повод и специален човек.

Материал: ръчно духано стъкло, метал

Размер: 18 х 5,6 см.

Цвят: прозрачно 

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Според европейската традиция за сервиране на хайвер, деликатесът се сервира в специален съд, достатъчно дълбок, за да побере кубчетата лед. Върху леда на специална стойка се поставя стъклена купичка, в която хайверът е изолиран и стои охладен, без да има допир до метал, за да не се променят вкусовите му качества. Всеки истински гастроном знае, че затова се поднася и консумира с лъжички от седеф или кост. Съдът за хайвер е наистина оригинален подарък за ценители и гастрономи с пожелание за благополучие и просперитет, идеален подарък за семейство, нов дом и стъклена сватба. 

Един толкова изискан деликатес като хайвера, със специфичен и богат вкус, не се нуждае от комбиниране с други продукти. Но какво би му помогнало да разгърне напълно вкуса си? Най-добрата компания за това гурме изкушение е чаша пенливо шампанско, защото финият му вкус перфектно контрастира със соления вкус на хайвера. В корделла.бг имаме специално отношение към луксозните подаръци за гурме ценители. Комбинирайте този изискан съд с бутилка шампанско, с качествен хайвер, с някои от нашите стилни чаши за шампанско или със седефени лъжички за хайвер.  Нека вашият празник бъде красив и вкусен. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ИВВ85661

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)