Купа Магнолия от ръчно духано стъкло

Купа Магнолия от ръчно духано стъкло

49,00 лв.

Стъклена купа във формата на цвят магнолия, съд от ръчно духано италианско стъкло с ефектен дизайн, подходяща за фруктиера, бонбониера и за стилен интериорен акцент, ИВВ, Италия

Размер:⌀ 19 см.

Материал: ръчно духано стъкло

Цвят: червено

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Изящната купа с форма на цвете ще донесе цветно настроение, ако я поставите на масата или като акцент в интериора. Стилният и изискан дизайн на този съд е творение на италиански майстори, известни с традициите си в ръчната обработка на стъклото. Купата е и красив акцент за всяка трапеза, с нея несъмнено ще впечатлите гостите си с изящество и вкус. Подходящ подарък е за рожден ден на дама с име на цвете, за семеен празник, за имен ден, но също е подходящ и за елегантен корпоративен подарък на бизнесдама. Колкото до приложението на съда, може да бъде използван за поднасяне на плодове, бонбони или сладки.

Нашата колекция от IVV е атрактивна дизайнерска колекция от подаръчни артикули. Произведени са в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952, днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.

ИВВ51705

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)