Керамична бяла кана Реа

Керамична бяла кана Реа

39,00 лв.

Бяла, висока релефна кана за вода Реа от керамика със състаряващ ретро ефект, изчистена форма и интересна дръжка, Нидерландия

Материал: 19 х 11 х 23 см., 110 мл.

Материал: доломит

Цвят: бяло

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Когато я видиш за първи път, веднага се сещаш колко хубава керамична ваза за цветя в котидж стил би се получило от тази изчистена бяла кана. И си представяш различните цветя, клони, букети, растения с които ще можеш да я аранжираш през цялата година. Вярно е, че декоративната ѝ стойност на състарен ретро предмет е първото, което впечатлява, но изработеният от бял доломит съд може да бъде използван и с по-всекидневно и прозаично предназначение като кана за вода. Големият обем на каната и нейната удобна дръжка са практични характеристики. Подходяща е за всякакви студени напитки. Може да ви прави компания на масата по всяко време - закуска, обяд, следобеден чай или кафе, вечеря. Убедени сме, че може да се комбинира успешно с различни стилове в интериора както и че винаги ще изглежда елегантно. Практичен подарък за дом и лятна вила, както и за домакини с вкус.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати. 

КЕPLKA

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)