Статуетка Черна пантера

Статуетка Черна пантера


47,00 лв.

Модерна и елегантна статуетка на стилизирана Черна пантера. Фокусира вниманието като нестандартен и контрастен декоративен интериорен акцент. Оживява пространството, което "обитава". Дивата черна котка излъчва изключителна сила, устременост и контрол. Подходящ артистичен подарък за нов, модерен и стилен дом или за кабинет. Може да го подарите и на амбициозен мъж, бизнесмен или приятел с подобни качества.

Размери: 42 х 13 см.

Материал: полирезин

Цвят: матово черно

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Черната пантера съществува отпреди повече от три милиона години. В Европа преди векове се е смятало, че черната пантера е митологично животно, съществувало само в легендите. Затова много европейски аристократи използвали изображението на черна пантера за гербовете си. Така постепенно се е превърналла в символ на власт и аристократизъм, сила да побеждаваш враговете си и успех в джунглата на корпоративния свят. Черната пантера е и популярен персонаж в многобройни игрални и анимационни филми, една от най-популярните черни пантери е Багира от романа "Книга за Джунглата". Модернистичният техно дизайн на статуетката засилва допълнително властното й излъчване. Това я прави силно впечатляващ корпоративен подарък за бизнес партньор или шеф, тъй като ще изглежда внушително на масивно бюро или на етажерка в модерен кабинет. Подарък за рожден ден или юбилей, а също би се харесала и на приятел, работещ в сферата на компютърните технологии.

ФРА222255

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)