Статуетка Винаги заедно

Статуетка Винаги заедно

67,00 лв.

Статуетка Винаги заедно, изобразавяща двойка мъж и жена, люлееща се на люлка. Оригинален подарък за годишнина на двойка, романтичен подарък за вашата половинка, символичен подарък за младоженци и за нов семеен дом, прецизно изработен от желязо, Казабланка, Германия.

Размер: 23 x 17 x 9 см

Материал: желязо

Цвят: графит

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Има нещо много романтично и прекрасно в това една двойка да спазва сватбените традиции и да празнува годишнината от сватбата си, разменяйки си малки любовни подаръци за спомен - символи за всяка година. Близките и приятелите около тях също ще открият тук чудесни идеи за подаръци. Шестата годишнина от сватбата е наречена желязна или чугунена сватба и е прието за нея на семейната двойка да се подаряват предмети, изработени от желязо. Има много символика в подаръците, изработени от силния и издържлив метал - за да устои на всички житейски бури и препятствия, за да е силна връзката помежду им и, за да продължи дълго... Всеки дом, в който царува любовта, заслужава да бъде украсен с този артистичен акцент.

КАЗ74912

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)