Ваза Пашмина от ръчно духано стъкло

Ваза Пашмина от ръчно духано стъкло

89,00 лв.
Доставка: от 1 до 4 дни

Луксозна дизайнерска ваза Пашмина от ръчно духано италианско стъкло, стилен интериорен акцент, ИВВ, Италия
Еднакво подходяща за аранжиране с живи и с декоративни цветя.

Размер: 30,5 см.

Материал: ръчно духано стъкло

Цвят: прозрачно стъкло

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Стилният дизайн на този съд е творение на италиански майстори от ИВВ, известни с традициите си в обработката на стъклото. Това произведение на стъкларското изкуство би било прекрасен акцент в изискано и модерно жилище или в екстравагантен офис, където със сигурност ще привлича погледите. На всяка цена трябва да бъде включено във всяка сватбена листа с желанията на младоженците, за да остане красив спомен от вълшебния сватбен ден. Подарък, за който винаги ще получите аплодисменти, без значение какъв е повода. Можете да разчитате на нас за ефектна подаръчна опаковка. Остава да добавите и букет разкошни цветя.

Нашата колекция от IVV е атрактивна дизайнерска колекция от подаръчни артикули за интериора. Произведени са в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952, днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка.

ИВВ81581

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)