Посребрени пръстени за салфетки Вита

Посребрени пръстени за салфетки Вита

40,00 лв.

Комплект от четири луксозни, посребрени, метални пръстени за салфетки с овална форма и елегантни орнаменти, Edzard, Германия

Материал: посребрен метал

Размер: 5,5 х 4 х 2,2 см.

Цвят: сребърно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Пръстените за салфетки или ринговете, както още ги наричат, са ефектен начин да превърнете и обикновеното, всекидневно хранене на масата в празничен повод. Те са истински празник за очите и доказват, колко важни са детайлите за доброто настроение. За предпочитане е да се използват за текстилни салфетни, стават и за хартиени, но ефектът е различен. Комплектът се състои от четири стилни ринга. Качествената им изработка ги превръща в чудесен подарък, а поводи и специални получатели винаги ще се намерят. Пръстените са красив аксесоар за маса и подходящ подарък за всяка гостоприемна домакиня. С тях може да зарадвате семейни приятели за тяхната сребърна сватба. Декорирайте с тях празничната трапеза на близките, на които сте на гости. Изненадайте с тях любим човек за годишнина, като вложите в подаръка символиката на пръстена - безкрайност. Идеи и варианти - много, едно е сигурно - пръстените за салфетки Вита ще придадат стил и характер на всяка маса. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЕД3536

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)