Комплект от четири купички с поднос и лъжички

Комплект от четири купички с поднос и лъжички

120,00 лв.

Луксозен посребрен комплект от 5 части за сервиране на сладолед, ядки и разядки и др. Практичен сет за маса, качествена изработка, универсален подарък за различни поводи.

Размер: поднос 20 х 20 см.; купи 8 х 4,5 см

Материал: посребрена неръждаема стомана

Цвят: сребърно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Комплектът от четири метални купички с лъжички към тях и квадратен поднос на немската марка EDZARD, впечатлява с изчистен дизайн и елегантност. Много са приложенията, в които може да ви бъде полезен и безценен помощник - за поднасяне на сладолед, за сервиране на кремообразни и течни десерти, за ядки и сушени плодове към напитките, за сосове към обедното меню, за вкусни разядки на вечеря, за дребни соленки и сладки към топлите напитки... Оставяме на вашата креативност да измисли още практични варианти за употреба. Поглезете себе си и гостите си с красиво сервирани вкусни неща за хапване. Всички детайли от красивия сет са изработени от полирана висококачествена неръждаема стомана. Купичките са с двойни стени, които дават възможност за запазват охладени продукти студени за по-продължително време. И трябва да знаете, че когато подарявате някой от предметите и съдовете на немската марка Едзард, подарявате качествено изработен и стилен артикул, който успешно комбинира функционалност и елегантност. Още от 1975 година семейната компания от Бремен предлага изящни предмети за дома и бита, луксозни подаръци и аксесоари с елегантен дизайн и високо качество на изработката.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЕД8706

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)